BALCONY TO THE VIEW

Aegina Island

Ανακαίνιση διώροφης κατοικίας από το Studio265

Η κατοικία βρίσκεται στην πλαγιά ενός λόφου με πανοραμική θέα στη θάλασσα.

Η ανακαίνιση είχε ως στόχο την αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης των ιδιοκτητών τόσο στους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς χώρους του κτιρίου.

Στους εσωτερικούς χώρους δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στη χρήση του φυσικού φωτισμού και αερισμού μέσω των ανοιγμάτων και την επιλογή ποιοτικών υλικών κατασκευής.

Με βάση αυτά τα δεδομένα προέκυψε ένα διώροφο κτίριο σε L που ανοίγεται στη θέα της θάλασσας.

Renovation of a two-storey residence by Studio265.

The residence lies at the slope of a hill with panoramic sea views.

The renovation aimed at upgrading the living conditions of the owners both for the internal as well as the external spaces of the building.

In the internal spaces, special emphasis was put in natural light and air through openings as well as to the selection of high quality materials.

On the basis of the above, a bulding in L shape was constructed which opens to the sea.